Hoppa till sidans innehåll

VC-avslutningen i Falun och final i Stjärna på sidor!

17 MAR 2014 19:50
Falun
  • Skapad: 17 MAR 2014 19:50

Vilken fantastisk helg det har varit i Falun, för både våra stora och våra små stjärnor!

Våra elitåkare gjorde en jättefin helg! Teodor började i torsdags med att vinna sprinten, stort grattis till Teodor! Högst uppe på pallen med Emil och Calle som tvåa och trea. Även Lars Nelson gjorde en fin sprint, tyvärr blev han sedan sjuk och deltog inte under resten av helgen.

Under lördagens och söndagens blev det inga pallplatser men fina lopp av Ida, Emma, Hanna och Teodor. 

 

För klubbens ungdomar som var på plats för finalen i Stjärna på skidor var det en fullspäckad helg. Lördagen började med VIP-vandring på stadion. En guidad tur på mediecentret och i vallabyn. Norges vallabuss var ett hett mål för barnens kameror. Sedan var det VC-tävlingar och det hejades för fullt! Efter herrtävlingarna hängde de utanför vallbyn för lite autografer och vilken jackpot det blev! Richardsson, Hellner, Peterson, Legkov, Harvey, Rönning var några av de namn som hamnade i barnens block!

Innan middagen var det dags för besök i Svergies vallabuss. Många kluriga frågor ställdes till landslagets vallare! Som kronan på verket så var Lars Nelson utanför bussen när de kom ut så då blev det lite mer autografer och fotografering!

Här är lite egna bilder från helgen! Mer kommer senare!

collage

På söndagen var det sen dags för den stora finalen i Stjärna på skidor! Åtta deltagare hade lottats fram för att delta i klubbens färger, resten av gänget och alla föräldrar fick stå på VIP-läktaren och heja!

En glad överraskning var att självaste kungen fanns på plats för att heja på alla ungdomar! Stafetten var en 800 m lång bana med lite teknikinslag! Åsarnas ungdomar gjorde jättebra lopp och slutade på en fin bronsplats. Den stora pokalen fick de av Anna Haag!

 

Nöjda men trötta åkte sedan hela truppen hemåt efter damernas lopp på söndagen!

Här är Falun2015 egna film från söndagen med många inslag från Åsarna IK!

 

Skribent: Ulrika Eriksson

Postadress:
Åsarna IK - Skidor
Byvägen 21
84551 Åsarna

Kontakt:
Tel: 068730220
Fax: 068730468
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

          

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

Åsarna Fastighetsbolag AB