Hoppa till sidans innehåll

Stjärna för en dag i Falun!

25 FEB 2015 18:54
Falun
  • Skapad: 25 FEB 2015 18:54

Vilket dygn vi hade i Falun!

Vi anlände på måndag kväll till Falun och till skolan som vi skulle bo på. Det blev en ganska tidig kväll eftersom vi skulle upp tidigt på tisdagen. Vid 8:30 åkte vi från skolan och då hade vi ätit frukost, städat och packat i bussarna igen. Vi glider några minuter senare in på VIP-parkeringen och klockan 8:45 så mötte vi upp Jenny Limby från SFF och de andra lagen (Mora, Täby, Bergeforsen och Nässjö) utan för VIP-entrén! Därefter gick vi till Ski Team VIP för en kort information och dagen. Vi passade också på att gå på VIP-WCn ;-)

Efter det så fick de som skulle åka stafetten gå i "åkargången" ut till stadion medan kompisarna och föräldrarna i hejarklacken fick ställa sig på VIP-läktaren.

Efter en genomkörning av banan så var det dags för stafetten och våra ungdomar körde jättebra och slutade på en tredjeplats. Efter målgång fick alla gå genom "mixed-zon" och genom åkargången igen ut till stadion där prisutdelningen var. 

Hela tävling kunde följas på storbildsskärmarna på VM-området! Coolt!

De fick en fin pokal som utdelades av Martin Johansson.

Efter det var snabbt ombyte och inlastning av skidor så att vi sedan kunde inta lite hamburgare till lunch. Vi placerade oss i slänten på stadion och följde sen Charlotte Kalla när hon körde hem guldet!!

Vilken fantastisk dag och vilka fantastiska ungdomar vi har haft med oss!! 

Tack till projektet "Stjärna på skidor" och Svenska skidförbundet!

Våra ungdomar har verkligen känt som en stjärna för en dag!!

Photo 2015-02-25 18 53 59

Skribent: Ulrika Eriksson


Postadress:
Åsarna IK - Skidor
Byvägen 21
84551 Åsarna

Kontakt:
Tel: 068730220
Fax: 068730468
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

          

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

Åsarna Fastighetsbolag AB