Hoppa till sidans innehåll

Lilla Åsarnaspelen!

25 MAR 2014 20:44
Närmare 70 barn från start till mål!!
  • Skapad: 25 MAR 2014 20:44

Från nybörjare till fullfjädrade skidlöpare - alla skolelever från F-klass till åk.6 i Bergs Kommun är välkomna till lilla Åsarnaspelen! Och många kom glädjande nog och kämpade sig i mål i dessa tuffa banor i Åsarna. Fjällgymnasiets elever, som är medarrangörer, hjälpte till med vallningen och det verkade som om de flesta var nöjda med sina skidor. En snäll björn vandrade omkring och bjöd de tappra skidåkarna på godis :-)

 

Traditionsenligt lottades två par skidor ut till elever i åk 6. Lova Bodin från Rätans skola och Isac Saur från Åsarna skola blev de lyckliga vinnarna. Samtliga åkare kunde glädjas åt en snygg medalj, fika och en fotboll! Resultatlistor hittar ni här!

 

Ett varmt tack till alla fantastiska barn som med åkglädje tog sig an uppgiften, till publiken som hejade så friskt samt till Fjällgymnasiets elever som gjorde ett kanonjobb med arrangemanget!! Eftersom Johan Näslund med team ska webbsända alpina USM i helgen testkörde han filmningen ikväll. Ljudet uteblev men bilder finns...Se filmen här!!

ny

ny2

ny3

skidor

Skribent: Christina Andersson

Postadress:
Åsarna IK - Skidor
Byvägen 21
84551 Åsarna

Kontakt:
Tel: 068730220
Fax: 068730468
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

          

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

Åsarna Fastighetsbolag AB