Hoppa till sidans innehåll

Härlig helg i Bruksvallarna!

15 APR 2014 08:31
Många deltagare!
  • Skapad: 15 APR 2014 08:31

Bruks2014

Åsarna IK - klubben med flest startande under Fjälltopphelgen! Och vi vågar nog även påstå att bland publiken återfanns mest ÅIK:are....;-)

 

Vi kan summera en härlig helg som för de flesta avslutar säsongen. Fredagen inleddes med sol och supersprint i Ramundberget där bl.a. Ida Ingemarsdotter och Johan Eriksson kämpade väl även om det inte räckte hela vägen fram! Lördagens väder hade en hel del övrigt att önska och alla som kämpade sig fram över fjällen i det långa loppet ska ha en eloge! Sikten var tydligen i det närmaste obefintlig... Såväl lilla- som stora Fjälltopploppet hade många glada Åsarnaåkare på startlinjen och snabbast över mållinjen var Jesper Persson H14 som vann sin klass. 

 

Lördagen bjöd även på enhel del nostalgi då Gunde Svan valt att spela in en del av sitt program "I huvudet på Gunde Svan" i Bruksvallarna. En rafflande stafett mellan de gamla rävarna i ÅIK och Dala-Järna avrundade lördagen. Dala-Järna vann stafetten men hur hade det annars sett ut?! Bra TV är ett måste - vi väljer att tro att Åsarna hade kunnat kamma hem segern om det inte vore för att det skulle bli bra TV ;-) I Åsarnalaget återfanns Torgny Mogren, Jan Ottosson och Tomas Wassberg och för Dala-Järna kämpade Lars Håland, Sven-Erik Danielsson och Gunde Svan.

 

Helgen avslutades med söndagens Knallecross där åkarna i svindlande farter togs sig nerför fjället! 

 

Tack alla åkare och alla som finns runt omkring för en trevlig helg och bra säsong!

Samtliga resultat samt en massa annan info hittar ni på den här webbsidan!

 

Här finns några bilder från helgen...

 

Skribent: Christina Andersson

Postadress:
Åsarna IK - Skidor
Byvägen 21
84551 Åsarna

Kontakt:
Tel: 068730220
Fax: 068730468
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

          

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

Åsarna Fastighetsbolag AB