Hoppa till sidans innehåll

Medlem


Årsavgift:

Man betalar medlemsavgift/säsong. Medlemsåret är mellan 1/5-30/4.

Vuxen

från 17 år

300 kr
Ungdom t o m 16 år 100 kr
Familj Förälder/ar och ungdom t o m 16 år 500 kr

I medlemskapet ingår en förbundsförsäkring som innehåller en kollektiv olycksfallsförsäkring för Åsarna IK:s samtliga medlemmar. Försäkringen lämnar ersättning för direkta följder av olycksfallsskada som inträffar under försäkringstiden. Mer information om försäkringen finns att få på www.skidor.com/langdakning.

Från och med säsongen 1819 kommer inget medlemskort i pappersform att skickas ut om ni inte själva begär det. Loggar ni in på idrottonline kan se ert medlemsskap. 

Sätt in Er avgift bankgiro: 781-7240. Vi behöver ha in vissa uppgifter om samtliga medlemmar för att kunna registrera medlemmen på idrottonline. This is a mailto link

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Uppgifterna vi behöver kan vara svår att få plats med på meddelandefältet vid internetbetalning. Skicka då gärna ett mail med uppgifterna till This is a mailto link. De uppgifter som behövs på samtliga medlemmar är: personnummer ÅÅÅÅDDMM-XXXX, namn, adress, telefon samt ev. mailadress. Om ni betalar för familj ska samtliga i familjen anges som medlemmar. Har du varit medlem innan och vet att du redan finns i systemet behöver du bara betala avgiften.  

 

Uppdaterad: 12 AUG 2018 12:10

Postadress:
Åsarna IK - Skidor
Byvägen 21
84551 Åsarna

Kontakt:
Tel: 068730220
Fax: 068730468
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Åsarna Fastighetsbolag AB